Atelier WV-Goudsmid


Karaktervolle sieraden van hoge kwaliteit die bij ú passen. Sieraden die tijdloos zijn, aansluiten op uw wensen en die uw kledingstijl complementeren. In het atelier van WV-Goudsmid zet ik meer dan vijf jaar ervaring in om dat te realiseren. Met zorg selecteer ik de mooiste edelstenen en materialen van de beste kwaliteit om deze met de hand te vervaardigen tot uw eigen unieke sieraad. 


Ontwerpen

Een sieraad exclusief ontworpen voor u. Voor een speciale gelegenheid, zoals een verlovingsring of trouwring. Of als origineel en bijzonder cadeau aan een dierbare of uzelf.

 

Modern of klassiek, opvallend of juist ingetogen; wat past bij u? Aan de hand van uw vraag maak ik diverse ontwerpschetsen, voorzien van een duidelijke prijsindicatie.

Deze pas ik aan totdat u helemaal tevreden bent, zodat het uiteindelijke ontwerp volledig aansluit op uw wensen.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik adviseer u met plezier over de verschillende materialen, edelstenen en toe te passen stijlen. 

Reparatie

Gebroken colliers, te grote of  kleine ringen, verloren edelstenen; reparatie biedt de uitkomst. De ideale optie als u nog lang van uw sieraad wilt genieten.

 

Met zorg voer ik de reparatie uit. Waar nodig vervang ik beschadigde onderdelen, maar ik streef ernaar zoveel mogelijk het origineel te behouden. Ik schenk daarbij aandacht aan het volledige sieraad, zodat deze in zijn geheel weer als nieuw oogt.

 

Vooraf ontvangt u een prijsindicatie, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Make-over

Een bestaand sieraad transformeren naar een sieraad dat écht bij u past. Een mooie manier om bijvoorbeeld een oud sieraad of erfstuk nieuw leven in te blazen met behoud van

de emotionele waarde.

 

Het bestaande sieraad kan in zijn geheel verwerkt worden in een nieuw sieraad. Ook kunt u overwegen om gedeelten van het sieraad, zoals edelstenen, te

verwerken in een speciaal voor u gerealiseerd ontwerp.

 

Zo kunt u een sieraad met emotionele waarde verwerken in een sieraad dat u daadwerkelijk met plezier draagt. De mogelijkheden zijn eindeloos!