Willemijn Verkade


Gepassioneerd Goudsmid

Als drijvende kracht achter WV-Goudsmid streef ik naar exclusieve sieraden van uitzonderlijke kwaliteit die de verwachtingen van mijn klanten overtreffen. Al meer dan vijf jaar geniet ik van dit dankbare werk. Het contact met mijn klanten en de creativiteit en diversiteit van het goudsmeden zijn mijn voornaamste drijfveren. 


Vakwerk

Sieraden zijn overal te koop. Maar sieraden van goede kwaliteit, die echt bij de persoon passen en een verhaal vertellen, zijn schaarser. Sinds ik mijn diploma aan de opleiding Goudsmid Ondernemer aan de Vakschool in Schoonhoven heb gehaald, ben ik al op zoek naar de beste kwaliteit. In het goud dat ik gebruik, in mijn zoektocht naar edelstenen, maar ook in het vervaardigen zelf. Zo wordt onder andere al mijn zetwerk met de hand uitgevoerd.  

Persoonlijk

In mijn vak voert maatwerk de boventoon. Het contact met mijn klanten is daarin leidend. Wat zijn hun wensen en verwachtingen? Door de tijd te nemen voor mijn klanten en hen te voorzien van een eerlijk advies, komen we tot een ontwerp dat bij hen past, maar dat ook tijdloos en draagbaar is. Zo realiseer ik met veel plezier unieke trouw- en verlovingsringen, hangers, oorbellen, colliers, armbanden en broches.